Karić: Pobijedit ćemo Borac, imam predosjećaj

Napadač Slavije optimista

Karić: Pobijedit ćemo Borac, imam predosjećaj

M. Šljivak

Napadač Slavije Mahir Karić ne krije da njegov tim želi da nastavi putem kojim su išli do prvenstvene pauze. 

"Pred nama je velika utakmica, teška kao one protiv Zrinjskog i Željezničara. U ta dva meča upisali smo dva remija, a sad je došao red da odemo i korak više. Pobijedit ćemo Borca, imam neki predosjećaj", rekao je Mahir Karić.

Od povrede se oporavio i defanzivac Mladen Lemez koji će biti u timu od početka utakmice, a gotovo je izvjesno da će zbog povrede napadač Igor Lambulić da propusti i ovaj susret.

"Borac je jak i kvalitetan  protivnik i njihovi nešto slabiji rezultati nisu mjerilo kvaliteta. Ne smijemo srljati i moramo čekati. Uvjeren sam da će nas gosti napasti, a to je naša šansa", rekao je trener Dragan Radović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.