Karić: Preostalo je još da potpišem ugovor

Dogovorio prelazak u Borac

Karić: Preostalo je još da potpišem ugovor

D. Kurbegović

Kao što je SportSport.ba ranije i pisao, Mahir Karić dojučerašnji napadač zeničkog Čelika mogao bi karijeru nastaviti u banjalučkom Borcu.

Borac je izborio povratak u Premijer ligu, te žele stvoriti respektabilan tim. U njihovim planovima nalazi se i Karić koji je to i potvrdio.

"Istina je da sam blizu potpisa ugovora sa Borcem, načelno sam dogovorio sve uslove i samo još trebam potpisati ugovor. Iako sam imao pozive i iz drugih klubova iz naše lige, ipak ljudi iz Borca su bili najbrži i najkorektniji. Nadam se da ću opravdati povjerenje", kazao je Karić za SportSport.ba.

"Žao mi je što odlazim iz Čelika, ali ovdje se ništa nije promijenilo. Svim igračima je istekao ugovor, a niko nas nije zvao oko produženja i isplate dugovanja koja prema nama imaju. Meni je nogomet posao i hljeb i moram misliti na svoju porodicu", dodao je Karić, ponajbolji igrač Zeničana u nedavno završenoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi