Karić: Razgovarali smo, sve će biti poznato ubrzo

Iz Novog Sada za SportSport.ba

Karić: Razgovarali smo, sve će biti poznato ubrzo

S. Mlaćo

Nakon što su pojedini mediji u Srbiji objavila da će prvo pojačanje člana Super lige Srbije FK Vojvodina biti kapiten Olimpika Mahir Karić (25), kontakirali smo ovog nogometaša koji je priznao da se nalazi u Novom Sadu.

"Ljudi iz Vojvodine su me pozvali na razgovor i obilazak kluba. Razgovarali jesmo, ali sve će biti poznato u narednim danima", kratko je otkrio Karić za SportSport.ba

Vojvodina je jedan od najvećih nogometnih klubova u Srbiji, te bi eventualni prelazak u ovaj klub za Karića bio veliki iskorak u karijeri. Ovaj nekadašnji juniorski reprezentativac BiH ponikao je u Željezničaru, a nastupao je još za Liberec U-21, Rudar Prijedor, Travnik, FK Most, te Slaviju, dok je za Olimpik je ove sezone upisao 25 nastupa uz šest asistencija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi