Karić: U Zvornik po pobjedu i opstanak

Slavija se bori za opstanak

Karić: U Zvornik po pobjedu i opstanak

M. Šljivak

Serija očajnih rezultata dovela je Slaviju na sam rub ambisa. Oni su u ovom trenutku najveći favoriti za ispadanje iz Premijer lige. 

Sastav iz Istočnog Sarajeva očekuje težak ispit u Zvorniku protiv Drine koja također mora slavi, ako hoće da izbori opstanak. 

Slavija će igrati bez Anela Salkovića.

"Moramo da se izdignemo iznad svih problema i da u Zvorniku ostvarimo pobjedu. Bit će teško, jer nasuprot sebe imat ćemo Drinu koja će također morati do trijumfa ako želi opstanak. Od prvog minuta krenut ćemo svim silama naprijed i pokušati što prije riješiti pitanje pobjednika", rekao je napadač Mahir Karić.

Ovaj provjereni fudbaler bit će jedan od aduta sastava iz Lukavice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Na kraju mogu da kažem da mi idemo u Zvornik po pobjedu i opstanak", dodao je Karić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.