Karić: Želimo iznenaditi Borac

Slavija želi iznenaditi u Banjoj Luci

Karić: Želimo iznenaditi Borac

M. Šljivak

Pobjede protiv Viteza i Zvijezde uvele su tim Slavije u mirnije vode kada je riječ o opstanku, ali momčad iz Lukavice u goste Borcu ide sa željom da napravi iznenađenje.

"Pritisak je na njihovim leđima i od njih se očekuje pobjeda, a mi ćemo sve učiniti da ih iznenadimo. Bili bi zadovoljni i jednim bodom, ali ako se ukaže prilika za cijeli plijen sigurno ćemo da je iskoristimo", rekao je  napadač Mahir Karić, te je dodao: 

"Svjesni smo snage i kvaliteta našeg narednog protivnika, ali to može da bude samo dodatni motiv da na Gradskom stadionu pružimo dobru partiju.

Šef stručnog štaba Dragan Radović neće u Banjoj Luci moći da računa na usluge napadača Damira Rovčanina koji ima tri žuta kartona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.