Karpaty bolji od Sarajeva

Uščuplić priliku dao igračima s manjom minutažom

Karpaty bolji od Sarajeva

A. Beganović

U okviru priprema za novu sezonu fudbaleri Sarajeva su danas u Sloveniji odigrali prijateljski susret sa Karpatyjem, a ukrajinski tim slavio je pobjedu rezultatom 3:1.

Šef stručnog štaba aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka Dženan Uščuplić u ovom susretu priliku je dao igračima koji su u dosadašnjem dijelu priprema imali nešto slabiju minutažu.

Ako je suditi po postignutom rezultatu, istu nisu iskoristili na najbolji mogući način, a jedini pogodak za Bordo tim postigao je Amer Bekić.

Pogotke za ukrajinsku ekipu postigli su Kornoza, Khudobyak i Gutsulyak, a Sarajevo je susret počelo u sastavu: Plakalo, Barić, Tatomirović, Mihojević, Rustemović, Bekić. Amer Bekić, Anđušić i Okić, a s klupe su priliku dobili Radovac, Emmanuel, Kobiljar i Barbarić.

Podsjetimo, od 18:00 Bordo tim će snage odmjeriti sa ukrajinskom ekipom Vorsklom i biće to posljednji susret aktuelnog bh. prvaka na pripremama u Sloveniji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Golove sa danešnje utakmice možete pogledati na: 00:26:40 - 0:1, 00:34:25 - 1:1, 00:45:35 - 1:2 i 01:36:40 - 1:3.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.