Karte za meč Sarajeva i Zrinjskog puštene u prodaju

Poznate cijene

Karte za meč Sarajeva i Zrinjskog puštene u prodaju

Svoju prvu domaću utakmicu u novoj premijerligaškoj sezoni fudbaleri Sarajeva odigrat će u nedjelju, 31. jula. Na Olimpijski stadion “Asim Ferhatović-Hase” dolazi ekipa Zrinjskog, a ulaznice za pomenuti susret su u prodaji od petka, 29. jula.

Ulaznice je moguće kupiti u oba Bordo Fan Shop-a u petak, dan poslije, u subotu, 30. jula, pored Bordo Fan Shop-ova (Maršala Tita 38/b, Bezistan), otvorena će biti i prodajna mjesta na platou KSC Skenderija, te ispred Gradske Tržnice. Na dan utakmice, ulaznice će biti moguće kupiti od 15 sati na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”.

U skladu sa ranije usvojenom kategorizacijom ulaznica za sezonu 2016/17, cijene ulaznica su sljedeće:

Tribina “Sjever - Vedran Puljić” – 5 KM,

Tribina “Istok” – 8 KM,

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tribina “Zapad” – 10 KM

Bitno je istaći da će ulaz biti moguć isključivo uz važeće sezonske ulaznice i bijele članske kartice kluba, a svaki navijač mora imati ulaznicu ili odgovarajuću sezonsku, odnosno bijelu člansku karticu bez obzira na starosnu dob, kako bi mogao pristupiti stadionu, navodi se na zvaničnoj stranici FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije