Karte za večerašnju utakmicu samo kod tapkaroša

Cijene ulaznica na crno od 30 do 70 KM

Karte za večerašnju utakmicu samo kod tapkaroša

D. Kurbegović

Ulaznice za utakmicu između BiH i Walesa su rasprodane, a jedino se mogu još nabaviti kod tapkaroša u centru Zenice, te u blizini stadiona Bilino polje.

Raspitali smo se oko cijene ulaznica kod tapkaroša, a u odnosu na prethodne dane, zbog današnje kiše koja pada u Zenici, cijene su znatno spale. Tako se ulaznice za južnu tribinu mogu kupiti po 30 KM, a u slobodnoj prodaji su iznosile 20 KM, ako ipak budete željeli na istočnu strani stadiona, onda ćete morati izdvojiti 50 KM , dok se karta za zapadnu tribinu kreće od 60 do 70 KM.

Nema sumnje da će cijene još varirati, kako se bude približavao početak utakmice, ali ono što smo danas vidjeli na ulicama Zenice, a to je da atmosfera i euforija zbog kiše koja neprestano pada znatno je opala.

Ipak izabranici selektora Mehmeda Baždarevića sigurno će imati veliku podršku na Bilinom polju jer stadion će sigurno biti pun, a pored toga i gosti će imati podršku svojih pristalica, koji će biti smješteni na sjevernoj tribini stadiona.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Sve u svemu čini se da će i danas tapkaroši ostati kratkih rukava, te da neće ostvariti veliku zaradu, kako je to bilo protiv Belgije ili Izraela.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.