Kašić: Obada se ponijele emocije, pobjeda nam mnogo znači

Član Igmana za SportSport.ba

Kašić: Obada se ponijele emocije, pobjeda nam mnogo znači

S. Mlaćo

Veoma važnu pobjedu u prošlom kolu Prve lige FBiH upisali su nogometaši Igmana iz Konjica na svom terenu protiv Olimpika (2:1).

Igman je tako došao do prva tri boda, a pomalo nevjerovatan detalj desio se tokom slavlja drugog pogotka tim iz Konjica. Naime, šef struke Igmana Adis Obad proslavljajući pogodak nespretno je udario po licu mladog Senada Kašića, koji je dok su njegovi saigrači slavili, morao izdvojiti sa strane.

Ipak, i pored nesvakidašnje situacije, Kašić je bio veoma sretan u razgovoru za SportSport.ba, a na samom početku razgovora govorio je upravo o tom detalju sa subotnjeg meča.

"Bila je to komična situacija. Trenera su ponijele emocije nakon gola pa me slučajno zakačio. Da je bar svaki vikend ovakva situacija, a da uzimamo bodove", kaže nekadašnja nada sarajevskog Željezničara.

Bodovi protiv Olimpika mnogo znače timu iz Konjica.

"Loše smo startali i bili su nam potrebni bodovi protiv favorizovanog Olimpika, gdje smo odigrali taktičku utakmicu koja nam je donijela bodove. Pobjeda nam je podigla samopouzdanje, a mislim da nas je Olimpik potcijenio, tako da su nam se neke stvari poklopile", ističe Kašić.

Već u subotu Igman će u goste Bratstvu.

"Što se tiče Bratstva, radi se o dobroj ekipi i stabilnom prvoligašu, a znamo da je tamo teško osvojiti bodove. Vjerujemo u svoj kvaliet, te da uz dobru organizaciju od prve do zadnje minute možemo doći do bodova", jasan je član FK Igman Konjic Senad Kašić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:



Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije