Katalinić: Nemamo tim za Europu
Ivan Katalinić, ostaje na klupi ekipe sa "Pecare"?!

Novo razočarenje u NK Široki Brijeg

Katalinić: Nemamo tim za Europu

„Poraz od Slobode sinoć u Tuzli i eliminicija iz Kupa BiH, to jeste novi neuspjeh, treba nam dobro otvoriti oči. Sve je sada jasno kao dan, a to je da nemamo ekipu za veće domete, odnosno da izborimo nastup u Europi“, istakao je razočarani Ivan Katalinić, šef stručnog stožera NK Široki Brijeg koji je od Slobode izgubio (0:1) i tako „prokockao“ prednost iz prvog meča (2:1).

Katalinić smatra da su u timu neophodne radikalne promjene.

„Ekipa je limitirana i za nešto više od trenutnih rezultata trebat će potpuni remont sastava. Sada ga ne možemo mijenjati. Što je tu? U finišu prvenstva trebamo pokušati popraviti, što se da ispraviti. Bit će teško, ali još uvijek, formalno, kroz prvenstvo možemo do četvrtog mjesta i plasmana u Evropu. Bez obzira, ako bi to i uspjeli na ljeto moramo puno poraditi na dovođenju adekvatnih pojačanja. Mnogim igračima trebat će se i zahvaliti na suradnji“, kazao je Katalinić.

I u Upravi Širokobriježana razočarani su eliminacijom iz Kupa BiH, ali kao i Katalinić za novi ovosezonski neuspjeh okrivili su igrače.

Za sada niko ne govori o eventualnom smjeni Katalinića sa klupe tima sa „Pecare“?!

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti