Katastrofa Orašja, remi Želje na Grbavici

Pionirsko prvenstvo BiH

Katastrofa Orašja, remi Želje na Grbavici

U vikendu iza nas odigrani su prvi četvrtfinalni susreti pionirskog prvenstva Bosne i Hercegovine.

Do ubjedljivih pobjeda došli su mladi fudbaleri Kozare protiv Orašja (7:1) i Leotara protiv Zrinjskog (4:1), dok je Sloboda s minimalnih 1:0 svladala Tomislav, a Željezničar i Radnik iz Bijeljine remizirali su na Grbavici (1:1).

Rezultati:
SARAJEVO: Željezničar - Radnik (Bijeljina) 1:1, BILEĆA: Leotar - Zrinjski 4:1, GRADIŠKA: Kozara - Orašje 7:0, TUZLA: Sloboda - Tomislav 1:0.

Revanš susreti igraju se u utorak u 18 sati, osim susreta u Bijeljini između domaćeg Radnika i Željezničara koji se igra u srijedu, također u 18 sati.

Završni mini turnir na kome će učestvovati 4 ekipe bolje iz međusobnih duela četvrfinalnih susreta igraju se u petak i subotu. Domaćin će biti poznat nakon odigranih susreta četvrfinala.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.