Katastrofa Sutjeske iz Foče u Velikoj Obarskoj

Mladost slavila 7:0

Katastrofa Sutjeske iz Foče u Velikoj Obarskoj

A. Beganović

U okviru 20. kola Prve lige Republike Srpske fudbaleri drugoplasirane Mladosti su u Velikoj Obarskoj nadigrali Sutjesku iz Foče.

Fudbaleri Mladosti pružili su možda i najbolju partiju u sezoni, pa su na kraju slavili sa zasluženih 7:0. Mrežu gostiju iz Foče u 2. minuti je načeo Dragiša Komarčević koji je sa 11 metara bio nepogriješiv. Prednost domaćih udvostručio je Ivan Delić u 27. minuti, a sa 2:0 Mladost je otišla na odmor.

U drugom dijelu nekadašnji član Premijer lige je ubacio u brzinu više, a već u 6. minuti nastavka Miloš Đalac je pogodio za 3:0. Pet minuta kasnije isti igrač postiže još jedan pogodak, da bi u 66. minuti još jednom savladao golmana gostiju iz Foče.

Tri minute nakon toga Komarčević postiže pogodak za 6:0, a za konačnih 7:0 pogodio je Dalibor Krezović četiri minute prije kraja.

Prva liga Republike Srpske, 20. kolo:

Mladost - Kozara 7:0 (Đalac 3x, Komarčević 2x, Delić, Krezović)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

MLADOST: Remić, Krezović, Mičić, Bajić, Demonjić, Delićm Đalac, Komarčević, Mitrović, Gojačanin, Mazić. Još su igrali Cvjetinović, Arnautović, Brčkalić.

SUTJESKA: Petrović, Nemanja Drakul, Mrgud, Ivanović, Đoković, Mojović, Pljevaljčić, Radomor Drakul, Dejan Drakul, Ivanović, Danilović. Još su igrali Perović, Vladan Danilović, Perišić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi