Kazazić i Ramović ne igraju protiv Viteza

Zdravstveni bilten u Veležu

Kazazić i Ramović ne igraju protiv Viteza

Nakon tri vezana trijumfa u Premijer ligi BiH Velež će svoj prvi naredni mečigrati u Zenici protiv Viteza i to već sutra. 

I ovog puta Mostarci će nastupiti oslabljeni. Zlatko Kazazić je povrijeđen, a zbog iste povrede ga nije bilo na utakmicama protiv Zvijezde i Travnika.

Također, Sinan Ramović do kraja sezone teško da će zaliječiti povredu leđa zbog koje ga nema kompletan proljetni dio sezone. Mostarci su jesenas na domaćem terenu porazili Vitez sa 1:0.

Zanimljivo je da je Velež svoj posljednji meč u Prvoj ligi FBiH odigrao upravo protiv Viteza. Bilo je 3:0, što je značilo ispadanje Vitežana u treći rang.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.