Kazazić: Nismo se dogovorili oko produženja saradnje

Defanzivcu istekao ugovor s Čelikom

Kazazić: Nismo se dogovorili oko produženja saradnje

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u ljetnom prelaznom roku ostali su bez većine standardnih igrača iz prošle sezone u kojoj su osvojili veoma dobro šesto mjesto, uzimajući u obzir dešavanja u i oko kluba.

U narednoj sezoni Čelik će imati potpuno novi tim, a zanimljivo da su crno-crveni najviše oslabljeni u odbrani, jer su Bilino polje napustili Aldin Džidić, Dženan Bureković, Jovo Kojić i Zlatko Kazazić.

Posljednji u nizu kome je istekao ugovor je i 27-godišnji stoper Zlatko Kazazić, koji naredne sezone neće igrati na Bilinom polju.

"Istekao mi je ugovor s Čelikom, zvali su me kako bi se dogovorili oko produženja, ali nismo se dogovorili jer imaju puno duga, tako da mi je iskreno što napuštam Zenicu. Slobodan sam igrač, redovno treniram, postoje kontakti nekih klubova, te bi kroz narednih par dana trebao znati, gdje ću nastaviti karijeru. Čeliku želim svu sreću u narednoj sezoni, meni je bilo prelijepo u Zenici, stekao sam dosta prijatelja i iskreno se nadam da se Čelik neće boriti za opstanak" kazao je za SportSport.ba Zlatko Kazazić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zlatko Kazazić 27-godišnji je defanzivac, koji igra na obe stoperske pozicije, ali po potrebi može odigrati i desnog beka. U svojoj karijeri pored matičnog Veleža, nastupao je još za Viktoriju Plzen i Čelik, gdje je proveo posljednje dvije sezone.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi