Defanzivac Čelika

Kazazić: Pobijediti Rudar i ostati u vrhu tabele

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će u Zenici dočekati ekipu Rudara iz Prijedora. Biće to sigurno dosta tvrda utakmica, a vidjet ćemo ko će na kraju biti uspješniji. Na papiru favorit je ekipa s Bilinog polja, ali Zeničani će protiv Ruara biti oslabljeni neigranjem četvorice standardnih igrača.

Zlatko Kazazić 27-godišnji defanzivac Čelika u posljednje dvije utakmice na stoperu je mijenjao povrijeđenog Emira Jusića i sjajno obavio posao u odbrani. Uoči sutrašnje utakmice optimista je glede konačnog rezultata.

"Očekuje nas dosta teška utakmica na domaćem terenu, veoma teško igramo kada mi imamo ulogu favorita. Oslabljeni smo neigranjem nekih standardnih igrača, ali ne smijemo tražiti alibi. Ne smijemo podcijeniti ekipu iz Prijedora, koja će sigurno igrati nešto zatvorenije u sutrašnjoj utakmici. Mi smo u posljednja dva kola imali teške utakmice protiv Zrinjskog i Širokog, te ćemo pokušati ovjeriti dobre igre sa tri boda protiv kluba iz Prijedora", nada se Kazazić.

Dobrim igrama želi ostati član udarne postave.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Evo usljed povrede Jusića trener mi je ukazao povjerenje u posljednje dvije utakmice i nadam se da sam ga opravdao svojim igrama. Osvojili smo četiri boda protiv Zrinjskog i Širokog, te se nadam da ću i u nastavku sezone dobivati šansu za igru. Ja marljivo treniram, a na treneru je da odlući ko će da igra", kazao je Kazazić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.