Kečalović: Zadovoljan sam trijumfom, napredak je vidljiv

Trener Jedinstva nakon pobjede

Kečalović: Zadovoljan sam trijumfom, napredak je vidljiv

Jedinstvo iz Bihaća jučer je u okviru osmog kola Prve lige FBiH ostvarilo prvi gostujući trijumf.

Iako nisu mogli računati na dva standardna prvotimca, izabranici Ahmeta Kečalovića u Konjicu uspjeli su savladati Igman rezultatom 2:1, a strijelci za tim iz Bihaća bili su Armin Sinanović i Belmin Vila. 

"Uvjerili smo se da je Igman vrlo dobra ekipa i jučer su pod palicom Emira Tufeka bili dosta nabrijani da dobiju utakmicu, ali na svu sreću bodovi su pripali nama. Vršili smo pritisak na njihovu zadnju liniju i forsirali pas igru, kojom mogu biti jako zadovoljan, jer smo stvorili mnogo šansi, od kojih smo dvije uspjeli i realizirati", kaže Kečalović za SportSport.ba, a potom dodaje:

"Zadovoljan sam trijumfom, a posebno mi je drago što je napredak vidljiv. Mi želimo u ovom dijelu sezone osvojiti što više bodova, a već naredne sedmice Pod borićima dočekujemo zahuktali Radnički koji još uvijek ne zna za poraz. Naravno, nas zanima samo pobjeda i učinit ćemo sve da je i ostvarimo", dodao je Kečalović.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije