Kenan Heco pojačao Novi Travnik

Bivši napadač Čelika

Kenan Heco pojačao Novi Travnik

D. Kurbegović

Nogometaši Novog Travnika nakon četiri odigrana kola u Prvoj ligi FBiH trenutno se nalaze na posljednjoj poziciji sa samo jednim osvojenim bodom.

Slično kao i prošle sezone krenuli su s lošim rezultatima u sezoni, a dosta tome svakako je kumovalo i odlaskom najboljeg strijelca lige u Borac iz Banja Luke.

Ekipa koju s klupe predvodi Almir Tolja muči se s realizacijom, a samo jedan postignuti gol u četiri odigrane utakmice dovoljno govore o slaboj realizaciji ofanzivaca ovog kluba. Kako ne bi klub doveli u još težu situaciju, danas je Novi Travnik dobio vrijedno pojačanje koje će sigurno donijeti kvalitet u ofanzivnom dijelu.

Riječ je o 18-godišnjem napadaču Kenanu Heci, koji u Novi Travnik dolazi nakon što nije uspio da ostvari inostrani angažman. Ovaj ofanzivac prošao je čitavu školu zeničkog Čelika, a prošle sezone sa 18 postignutih golova bio je četvrti strijelac Premijer lige u juniorskoj konkurenciji. Zanimljivo da je prošle sezone nekoliko puta sjedio i na klupi za rezervne igrače u seniorskoj ekipi, ali nije uspio dobiti priliku da debituje u crno-crvenom dresu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Heco je potpisao ugovor s Novim Travnikom danas, te je stekao pravo nastupa u sljedećem kolu kada će Novi Travnik gostovati u Lukavcu kod ekipe Radničkog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi