Kenan Pirić se vratio na Tušanj

Obradovao Musemića

Kenan Pirić se vratio na Tušanj

Nakon što je cijeli pripremni period proveo u belgijskom Club Bruggeu, gdje se očekivao potpis za slavni belgijski klub, golman Slobode Kenan Pirić nenadano se vratio na Tušanj. 

Mladi reprezentativac BiH kaže da je ostavio dobar dojam tokom priprema u Belgiji i Holandiji, ali ipak nije još potpisao za Belgijance, te je odlučio vratiti se u matični klub.

Njegov povratak obradovao je šefa struke Husrefa Musemića, ali još nije odlučeno hoće li u prvenstvenoj utakmici protiv Rudara braniti Pirić ili Hamzabegović, koji je obavio pripreme na Pohorju i branio je na prvoj utakmici protiv Čelika.

Nije poznato ni da li će do subote radne dozvole dobiti Ivan Kostić i Aleksandar Nikolić, dok za Ibrahima Škahića  nadležna tijela NS BiH tek trebaju odlučiti čiji je igrač - Veležov, odakle je došao na Tušanj, ili Slobodin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.