Keserović: Dobili smo pohvale od strane N/FSBIH

Član UO FK Borac

Keserović: Dobili smo pohvale od strane N/FSBIH

D. Vejo

Danas je u Trofejnoj sali na Gradskom stadionu u Banjaluci održana press konferencija FK Borac povodom dobijanja licence za nastup u Premijer ligi BiH predstojeće sezone.

U svrhu dobijanja iste, je prethodnih dana uplaćeno 150.000 KM na ime dugova prema bivšim igračima, trenerima i ostalim uposlenim licima u klubu.

Čelnici kluba nisu krili zadovoljstvo urađenim poslom do sada, a kako kažu, pred njima tek predstoji mukotrpan trud i rad.

"Borac je dobio licencu, to je ono što je najvažnije. Dobili smo bezuslovnu licencu za takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Ispunili smo sve uslove, a takođe smo dobili sve pohvale od strane N/FSBIH u Sarajevu. Dostavili smo sve dokaze iz pravilnika o licenciranju. Želio bih da se zahvalim svim bivšim igračima na strpljenju, pogotovo ljudima koji su nam izašli u susret. Naravno, bilo je igrača koji nisu htjeli da izađu u susret klubu, ali je na kraju sve proteklo u najboljem redu. Sve ide po planu, predstoji nam dosta rada", rekao je član UO FK Borac, Mario Keserović.

Keserović se osvrnuo i na planove po pitanju infrastrukture. Za Lešinare, ističe, mora biti mjesta.

"Mi smo trenutno u pregovorima sa navijačima, Lešinarima. To su najbolji navijači u zemlji. Oni nam mnogo znače. Istina je da želimo na jugoistoku raditi tribinu za gostujuće navijače. U razgovoru sa domaćim navijačima, došli smo do zaključka da sjevernu tribinu u potpunosti prepuštamo Lešinarima, kako bi komercijalizovali istočnu tribinu", dodaje on.

Borac će 25. juna krenuti put Zlatibora gdje će održati dvonedjeljne pripreme.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi