Kikić po mjeri Borca

Banjalučani traže pojačanja

Kikić po mjeri Borca

Iako u Bosni i Hercegovini zvanično još uvijek nije počeo prelazni rok već sad se naziru imena mogućih pojačanja Borca. 

Na Gradskom stadionu još uvijek ne otkrivaju adute, a direktor banjalučkog kluba, Robert Zrilić, ipak je saopštio ime zadnjeg veznog, Podrinja iz Janje, Stojka Kikića.

"On bi bio pravi igrač za nas. Imat ćemo puno problema sa sredinom terena na početku drugog dijela sezone, jer zbog kartona nećemo moći da računamo na neke naše igrače," rekao je Zrilić.

Pored Kikića uprava Borca ozbiljno razmišlja i o angažovanju dva igrača iz Krupe i to o Slobodanu Milanoviću, koji je u Krupu na Vrbasu stigao iz Rudar Prijedora, te o Srboljubu Jandriću nekadašnjem igraču Kozare.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mnogo je imena u opticaju, ali veliko je pitanje ko će doći. Dolasci će umnogome da zavise i od odlazaka," dodao je Zrilić.

Fudbaleri Borca će pripreme za nastavak sezone da počnu 15.januara, a u Banja Luci će ostati do početka februara za kad je planiran odlazak u Istru. Tamo su već dogovorili jednu kontrolnu utakmicu protiv Donjeg Srema.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.