SportSport.ba u St. Gallenu

Kilometri nisu prepreka: Ponovo smo uz BiH

E. Čaušević, foto: T. Hebib
Teme:

Reprezentacija Bosne i Hercegovine danas igra prijateljsku utakmicu protiv aktuelnih prvaka Evrope, selekcije Španije.

Utakmica se igra na AFG Areni u St. Gallenu, a kao i svaku put kada igra naša reprezentacija, ekipa portala SportSport.ba izvještava sa mjesta događaja svoje čitatelje.

Rano ujutro naša ekipa krenula je na dalek, ali veoma zanimljiv put. Da se osjećamo komforno i sigurno ponovo smo izabrali Hyundai i30. Ovaj automobil bio je garancija jednog ugodnog putovanja iako su nas čekali kilometri, dosta kontrola, zajstoja...

Nakon Zagreba, Ljubljane, Salzburga stigli smo u Minhen u kojem smo uživali u ljepotama ovog grada. Poslije kratkog odmora uputili smo se prema krajnjoj destinaciji - St. Gallenu. Ovaj švicarski grad ima dosta toga za ponuditi, a AFG Arena je pravo malo remek-djelo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Utakmica protiv Španije igra se danas od 18 sati, a nakon toga našu ekipu očekuje povratak u Sarajevo. Ipak, Hyundai i30 čini da to sve izgleda tako lako i ugodno. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti