Kiso: Nismo postigli dogovor, okrećem se novim izazovima

Vezista nakon napuštanja Borca

Kiso: Nismo postigli dogovor, okrećem se novim izazovima

D. Vejo

Vezni fudbaler Nenad Kiso, od danas više nije član Fudbalskog kluba Borac.

Iako je odradio veći ciklus zimskih priprema sa Velikanom iz Platonove, a pod dirigentskom palicom stratega Vuleta Trivunovića, Kiso nije uspio pronaći zajednički jezik sa rukovodstvom banjalučkog kluba, iako je prije nepunih mjeseca dana stigla informacija kako on ipak ostaje, te da će i na proljeće nositi crveno-plavi dres.

"Smatrao sam da je dogovor na relaciji mene i kluba postignut, te da ću i dalje nositi dres Borca, ali eto, danas smo sporazumno raskinuli ugovor, te nije došlo do dogovora oko nastavka saradnje. Žao mi je, odradio sam skoro većinu priprema sa timom, te sam zbog toga propustio ostale ponude koje sam ove zime dobijao. Međutim, idem dalje, šta da se radi. Zahvalio bih se prije svega treneru Trivunoviću koji je želio da ostanem i budem dio tima u nastavku", izjavio je za SportSport.ba fudbaler, Nenad Kiso.

Ponuda kako kaže već ima, vrlo lako bi se pomenuti igrač mogao naći u zemlji jugoistočne Azije.

"Jeste, imam ponudu iz Tajlanda. Najbliži sam prelasku tamo, jer su uslovi i više nego dobri. Kroz nekoliko dana znat ću šta i kako", zaključuje mladi i perspektivni igrač.

U karijeri, Kiso je nosio dres beogradskog Čukaričkog, tuzlanske Slobode i sarajevskog Olimpika, a nakon završene epizode u Borcu, vrlo lako bi mogao za novu sredinu izabrati upravo navedeni Tajland.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi