Kišoviti Cardiff noć prije gostovanja Zmajeva izgleda sjajno

Upoznajte Cardiff

Kišoviti Cardiff noć prije gostovanja Zmajeva izgleda sjajno

T. Hebib

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras gostuje u Cardiffu, gdje će se susresti sa domaćom reprezentacijom Velsa. Kada se spomenu Vels i fudbal pomisli se odmah na Garetha Balea, daleko najveću zvijezdu ove reprezentacije od koje će naša odbrana najviše strahovati. A za Cardiff se veže kiša, koja nas je i dočekala u velškoj prijestolnici.

Cardiff je vrlo lijep grad kojeg krasi mješavina stare i moderne arhitekture. Glavnu atrakciju ovoga grada predstavlja prelijepi zamak Cardiff čija je historija stara preko dvije hiljade godina.

Ovaj grad je vrlo sadržajan i stanovnicima, ali i posjetiteljima, otvara brojne mogućnosti. Obilazak brojnih zamkova kojim Vels obiluje, posjeta zalivu Cardiffa, odlazak na Coal Exchange, posjeta brojnim muzejima ali i vrlo kvalitetni barovi i sadržajan noćni život.

Za obilazak svega ovoga, naravno, nismo imali previše vremena ali bili smo na stadionu na kojem će večeras istrčati naši reprezentativci i prošetali smo gradom, a vama prepuštamo da u našoj fotogaleriji pogledate kako je izgledao kišni Cardiff noć prije utakmice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.