Kladionice postavile BiH za apsolutnog favorita

Mizeran koeficijent na Zmajeve

Kladionice postavile BiH za apsolutnog favorita

Svjetske kladionice su složne da je reprezentacija Bosne i Hercegovine apsolutni favorit u večerašnjem susretu protiv Kipra.

Na pobjedu Zmajeva je ponuđen mizeran koeficijent 1,25, što znači da bi na uloženih 100 KM kladioničar ostvario profit od svega 25 KM (125). U nekim kladionicama koeficijent na BiH je još niži (1,20). 

Remi se vrednuje koeficijentom koji varira od 5,50 do 6,50, dok bi eventualna pobjeda gosta onom ko se bude kladio na takav ishod mogla donijeti pravo bogatstvo (14,50 do 15,00).

Bookmakeri očekuju utakmicu sa mnogo pogodaka pa je tako koeficijent na 3 ili više gola 1,65. Kada su u pitanju strijelci, Edin Džeko je najveći favorit da se večeras upiše u strijelce (1,60), a slijede ga Vedad Ibišević (2,00) i Milan Đurić (2,30).

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Meč Bosne i Hercegovine i Kipra igra se u Zenici s početkom u 20:45.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi