Kladite se uživo na mečeve Kupa BiH

Uživo na stranicama WWin kladionice

Kladite se uživo na mečeve Kupa BiH

Sponzorski tekst

Kladionica Williams - WWin nudi uživo klađenje na uzvratne mečeve osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine.

WWin svakodnevno uvodi novine, a dosta pažnje posvećuje se klađenju uživo putem mobilne aplikacije www.wwin.com.

Ne treba previše opisivati pogodnosti igranja u Wwinu, vrhunski koeficijenti svima su poznati, a ono što posebno raduje igrače u Bosni i Hercegovini je činjenica se mogu da  se klade uživo na mečeve Kupa.

Uzvrati osmine finala bh. Kupa na programu su danas od 13:30 sati, a WWin nudi uživo klađenje na mečeve Radnik Bijeljina - Rudar Kakanj, Madost Doboj Kakanj - Sloboda Novi Grad, Sloboda Tuzla - Čelik Zenica i Sarajevo - Slavija.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Dakle, možete igrati uživo koja ekipa će prije do gola, koliko će golova biti postignuto, ko će na kraju ostvariti pobjedu...

Na vama je samo da uzmete mobilni telefon u ruku i igra može početi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije