Ključanin: Igrali smo muški i zasluženo pobijedili Mladost

Trener Podgrmeča

Ključanin: Igrali smo muški i zasluženo pobijedili Mladost

U okviru 23. kola Prve lige Federacije BiH, nogometaši Podgrmeča na Gradskom stadionu u Sanskom Mostu uspjeli su savladati ekipu Mladosti s minimalnih 1:0, a strijelac jedinog pogotka bio je Jusović. 

Nakon susreta više razloga za zadovoljstvo imao je trener Podgrmeča Benjamin Ključanin, čiji je tim nakon ovog trijumfa zauzeo 10. poziciju, te tako pobjegao iz opasne zone koja vodi u niži rang.

„Igrali smo muški, borili se tokom čitavog susreta i na kraju zasluženo slavili u jako važnoj utakmici. Mladost raspolaže s odličnom ekipom, ali na svu sreću uspjeli smo ih savladati, te tako nastavili kontinuitet pobjeda“, izjavio je Ključanin za SportSport.ba, dodavši:

„Sada slijedi utakmica protiv Slobode, jedne od najboljih ekipa u ligi, ali mi u Tuzlu idemo igrati potpuno rasterećeno. Pružit ćemo svoj maksimum, jer sigurno nećemo ići sa bijelom zastavicom“, zaključio je Ključanin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.