Ključanin održao prozivku nogometaša Podgrmeča

Podgrmeč započeo s pripremama

Ključanin održao prozivku nogometaša Podgrmeča

Trener Podgrmeča Benjamin Ključanin jučer je na Gradskom stadionu u Sanskom Mostu održao prozivku nogometaša i započeo pripreme za narednu sezonu u Prvoj ligi FBiH. 

Razlog kašnjenja početka priprema ležao je u nagađanjima oko mogućeg istupanja iz lige, ali na kraju odlučeno je da će Sanski Most i u narednoj sezoni imati federalnog prvoligaša, a igračima su isplaćena sva zaostala dugovanja.

Ključaninu su se na prozivci odazvali gotovo svi igrači iz prethodne sezone, osim Ćulova (Bosna Visoko), Jurića (bez kluba) i Stambolije (bez kluba) koji je bio jedan od najboljih igrača Podgrmeča u protekloj sezoni.

U toku ove sedmice planirano je i odigravanje prvih pripremnih utakmica, a kao mogući protivnici spominju se Sloboda iz Novog Grada i Rudar Prijedor. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.