Ključanin: Orašje moramo pobijediti

Trener Podgrmeča

Ključanin: Orašje moramo pobijediti

Nakon poraza u Gračanici od Bratstva, fudbaleri Podgrmeča u šestom kolu Prve lige FBiH na svom stadionu dočekuju momčad Orašja.

Obzirom da se tim iz Sanskog Mosta nalazi na pretposljednjoj poziciji, u ovoj utakmici za njih bi sve osim pobjede bilo u znaku neuspjeha.

„Očekujem dobru igru svoje momčadi, posebno ako želimo da i naredne sezone igramo u ovom rangu takmičenja. Orašje moramo pobijediti i sve utakmice koje igramo kod kuće riješiti u svoju korist. Najteže je ono što se mora, a mi moramo osvojiti bodove. Bit će teška utakmica, ali vjerujem da moja ekipa ima znanja i kvaliteta da dođe do pobjede“, izjavio je trener Podgrmeča, Benjamin Ključanin.

Sutrašnja utakmica između Podgrmeča i Orašja igra se na Gradskom stadionu u Sanskom Mostu s početkom u 16.00 sati.

Pravdu će dijeliti Jasmin Varupa iz Travnika, zajedno s pomoćnicima Almirom Bašićem i Arminom Ćerićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.