Klub koji angažuje Misimovića mogao bi dobro profitirati

Miske među potencijalnim "krađama" prelaznog roka

Klub koji angažuje Misimovića mogao bi dobro profitirati

M. Šljivak

Zvjezdan Misimović će u januaru napustiti moskovski Dynamo i karijeru će nastaviti u nekom dugom klubu, a prema bleacher reportu klub koji angažuje Misketa bi mogao veoma dobro porfitirati.

Bleacher report je Misimovića stavio među sedam igrača koji bi mogli biti "krađa" januarskog prelaznog roka, a smatraju kako Misimović garantuje uspjeh timu koji ga angažuje. Miske je opisan kao fudbaler vrhunske kvalitete koji za relativno mali novac može donijeti mnogo toga klubu, naročito u ofanzivnom dijelu igre. Uz to je opisan kao jedan od najboljih fudbalera sa završnim pasom u svijetu fudbala kome samo treba dati da upravlja igrom tima i rezultat neće izostati.

Pored Misimovića na listi potencijalno isplativih pojačana su Tamas Hajnal (Stuttgart), Giorgi Chanturia (Vitesse), Samuel Armenteros (Heracles), Dario Cvitanić (Nice), Oliver Baumann (Frieburg) i  Iago Aspas (Celta).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.