Knežević nakon Rudara: Jako važna pobjeda za nas

Defanzivac Metalleghea

Knežević nakon Rudara: Jako važna pobjeda za nas

Metalleghe BSI danas je u susretu 10. kola Prve lige FBiH uspio doći do minimalne pobjede nad Rudarom (1:0).

Domaćin je zahvaljujući pogotku Harisa Seferovića uspio upisati tri jako vrijedna boda, a nakon susreta razgovarali smo sa defanzivcem tima iz Jajca,  Milanom Kneževićem.

"Utakmica je bila dosta teška, ali uspjeli smo uspostaviti dominaciju i na kraju postići pogodak koji je i odlučio utakmicu. Za nas je ovo jako vrijedna i važna pobjeda, međutim, sada je iza nas i moramo se što bolje pripremiti za naredno gostovanje", kazao je Knežević za SportSport.ba.

Tim Nermina Bašića u narednom kolu prvoligaške karavane gostuje bihaćkom Jedinstvu, gdje prema riječima Kneževića idu po nova tri boda.

"Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i vjerujem da ćemo na nivou biti i narednog vikenda u Bihaću. Gostujemo vrlo dobroj ekipi, ali naš cilj je jasan, a to su tri boda koja će nam omogućiti priključak samom vrhu tabele", dodao je Knežević. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.