Knežević: Respekt GOŠK-u, bodovi ostaju u Goraždu

Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine

Knežević: Respekt GOŠK-u, bodovi ostaju u Goraždu

A. Beganović

U okviru 11. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine u Goraždu će snage odmjeriti istoimena domaća ekipa i GOŠK iz Gabele.

Fudbaleri Goražda su u 10. kolu Prve lige Federacije BiH pretrpjeli težak poraz na gostovanju kod Budućnosti (4:1), pa se žele iskupiti u duelu sa GOŠK-om.

Međutim, i ekipa iz Gabele ima svoju računicu, tako da nas po svemu sudeći u Goraždu očekuje dobar i neizvjestan susret.

"Spremni smo, želimo odigrati dobru utakmicu i obradovati naše navijače. Neće biti lako, GOŠK je dobra ekipa. Na tabeli imaju tri boda manje od nas i sigurno je da u Goražde dolaze po pozitivan rezultat. Respektujemo ekipu iz Gabele, no bodovi će ostati u Goraždu", za SportSport.ba je izjavio Milan Knežđević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.