Knežević: U Mostaru nas očekuje jako težak zadatak

Defanzivac tima iz Jajca

Knežević: U Mostaru nas očekuje jako težak zadatak

Novi federalni prvoligaš, Metalleghe BSI, debitantsku sezonu u Prvoj ligi FBiH otvorit će gostujućom utakmicom u Mostaru kod ekipe Branitelja. 

Pred sutrašnju utakmicu razgovarali smo sa defanzivcem Jajčana, Milanom Kneževićem, koji je istakao da njegov tim neće u Mostar otputovati sa bijelom zastavicom. 

"Mi smo novajlije u ligi i pokušat ćemo da ostavimo što bolji utisak na otvaranju prvenstva. Iako smo se dosta pojačali u ovom prijelaznom roku, od strane Uprave kluba nemamo nikakav pritisak i u ovoj sezoni cilj nam je zlatna sredina", kazao je Knežević, te dodao:

"Što se tiče utakmice, u Mostaru nas očekuje jako težak zadatak. Branitelj je ekipa koja voli igrati, a mi se volimo nadigravati, tako da ćemo dati sve od sebe da izborimo povoljan rezultat. Jedno je sigurno, a to je da ne idemo sa bijelom zastavicom u Mostar", zaključio je ovaj 26-godišnji defanzivac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.