Ko će vratiti dugove N/FSBiH?

Ko će vratiti dugove N/FSBiH?

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine, odnosno njegov Izvršni odbor, na jučer održanoj sjednici nije donio ni jednu značajniju odluku, što se i moglo očekivati.

Ono što bi se jedino dalo istaknuti jeste odluka o verifikovanju potpisanog ugovora sa novim selektorom A nacionalnog tima Bosne i Hercegovine Safetom Sušićem.

O dugovanjima, blokiranom računu i nepravilnostima u radu N/FSBiH ni riječi. Čelnici Saveza izgleda da i nemaju jasnu strategiju kako vratiti dug državi i kako izaći iz finansijske krize.

Možda će o tome razmišljati kada se vrate sa žrijebanja grupa kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj. Šestočlana delegacija Bosne i Hercegovine otputovala je danas za Varšavu u sastavu: Safet Sušić, Sulejman Čolaković, Iljo Dominković, Bogdan Čeko, Ermin Pilav i Jasmin Baković.

Vjerujemo kako će bh. delagacija dostojno predstaviti BiH u Varšavi, s obzirom da je sigurno među najbrojnijima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.