Ko je najviše izgubio, a ko profitirao na otvaranju drugog dijela sezone PLBiH

Biće gužve kako na vrhu tako i na dnu

Ko je najviše izgubio, a ko profitirao na otvaranju drugog dijela sezone PLBiH

Dugo smo čekali na početak proljetnog dijela prvenstva, a onda je krenulo. U samo tri kola vidjeli smo puno toga. Od rezultatskih Iznenađenja, smjena trenera, navijačkih nereda. Široki Brijeg je iskoristio svoju priliku, ali daleko od toga da je prvenstvo odlučeno i sigurni smo da će tu do kraja biti još dosta borbe i uzbuđenja. Kako na vrhu tako i na dnu.

Na samom dnu trenutacno imamo četiri ekipe koje su se rasporedile unutar četiri boda. Iako tako ne izgleda i bodovna razlika izmedu Viteza i Slobode je takoder vrlo mala, dva boda, a u toj grupi imamo tri sastava sa 18 i dva sa 19 bodova. Svi ovi brojevi i podaci idu u prilog super zanimljivom proljeću.



Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
1/17 Kreni

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti