Kobiljar: Interesovanja ima,  moje je da igram i treniram

Mladi reprezentativac napušta Olimpic?

Kobiljar: Interesovanja ima, moje je da igram i treniram

S. Mlaćo

Iako Olimpic nije pokazao mnogo ove polusezone, Rijad Kobiljar, prvotimac popularnih Vukova te član mlade reprezentacije naše zemlje, može biti zadovoljan svojim igrama.

Kobiljar je upisao 15 nastupa, uz jedan pogodak i dvije asistencije, a navodno već je na meti klubova iz vrha Premijer lige.

"Ima dosta interesovanja, ali ja sam još uvijek igrač Olimpika i nemam ništa reći za dalje planove. Vidjet ćemo za dvije-tri sedmice stanje u klubu, pa šta dalje", istakao je Kobiljar za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Jednostavno, postoje neke indicije, ali ja stvarno ne mogu reći ništa dok sve sve konkretno ne završi. Moje je da igram i treniram, a postoje ljudi koji se brinu o tome. Na meni je da budem zdrav i spreman, te da radim na unaprijeđivanju sebe", dodao je ovaj 20-godišnjak koji je u našoj zemlji još nosio dres Sarajeva i Travnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi