Šef struke Bordo tima nakon debija na klupi

Kodro: Nikome nije lako dati četiri gola

Fudbalski klub Sarajevo večeras je pod palicom novog šefa stručnog štaba, Mehe Kodre, upisao trijumf protiv Travnika rezultatom 4:0 u okviru osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine. 

Nakon utakmice Kodro je istakao da je zadovoljan viđenim, ali da ekipa ima potencijal za mnogo više. 

"Mislim da je bila korektna utakmica, imajući u vidu da smo bili u tom nekom grčku zbog tih zadnjih rezultata i izgubljene utakmice od Širokog. Utakmica je bila kvalitetna i zadovoljan sam. Dali smo četiri gola, to nikome nije lako," kaže Kodro. 

Jedno od najvećih iznenađenja u večerašnjem sastavu bila je odluka Kodre da na gol stavi Emira Plakala. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Mi imamo širok fond igrača i svi igrači koji igraju u FK Sarajevo imaju svoj kapacitet i svi će dobiti svoju šansu. Igrali smo danas kao ekipa i mislim da smo sa te strane pružili dobru partiju i iz te kolektivne igre izronili su individualci i dali smo četiri gola," kaže Kodro i dodaje: 

"Definitivno mislim da ekipa ima puno potencijala i ja moram od njih nastaviti tražiti mnogo više, jer i oni vjeruju da mogu mnogo više," riječi su Kodre.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.