Kodro: Sloga nije neki bauk

Pomoćni trener FK Velež za SportSport.ba

Kodro: Sloga nije neki bauk

S. Mlaćo

Iako su najavljivali borbu za prvo mjesto, nogometaši Veleža u dosadašnjem dijelu sezone razočarali su svoje navijače.

Tek ponekad Rođeni bljesnu, ali to nije dovoljno za vrh tabele.

Trenutno se nalaze na sedmom mjestu, a u subotu ih očekuje duel sa liderom prvoligaškog karavana Slogom iz Simin Hana.

"Atmosfera je poljuljana jer smo protekle dvije utakmice odigrali neriješeno, a očekivali smo šest bodova. Momci su dobro radili, nema povrijeđenih i to nas raduje. Motiva imamo, nadamo se dobroj podršci i vjerujemo da uz maksimalno zalaganje možemo slaviti. Sloga nije neki bauk, mada smo ih gledali i ozbiljna su ekipa", kazao je Mustafa Kodro, desna ruka šefa stuke Rođenih Ibre Rahimića koji će zbog kazne sa tribina gledati još ovaj meč svog kluba.

"Najveći kvalitet Sloge su iskusni igrači. Čekaju svoju priliku, ne dozvoljavaju protivniku da se razmaše, ali i mi imamo svojih kvaliteta koje su prednost u odnosu na njihove", jasan je Kodro.

U Mostaru ne odustaju od borbe za prvo mjesto, iako su svjesni da će im za to trebati pravo čudo.

"Nismo odustali od prvog mjesta. Cilj je skupiti što više bodova do kraja polusezone, a onda se konsolidovati i sve analizirati. Vjerovatno ćemo se i pojačati, a i rivali moraju negdje kiksati. Bilo kako bilo, predaje nema", dodao je Kodro na kraju razgovora za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti