Trener Sarajeva nakon pobjede na Piroti

Kodro: Sve u svemu najvažnija je pobjeda

Fudbalski klub Sarajevo, aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, pobjedom od 3:2 u revanš susretu osmine finala najmasovnijeg domaćeg takmičenja protiv Travnika plasirao se u četvrtinu finala trijumfom sa ukupnih 7:2.

"Utakmica je bila dosta teška, Travnik je bio jedan dosta težak suparnik. Pobijedili smo sa 3:2, što je vrlo važno nakon pobjede od 4:0 u prvom susretu, a to nije bio lagan psihološki momenat za nas. U našoj ekipi koja je igrala danas bilo je dosta mladih igrača. Bila je to jedan 'mješana' ekipa sastavljena od mlađih igrača i igrača koji su imali malo manju minutažu u posljednjim utakmicama. Sve u svemu najvažnija je pobjeda", kazao je šef stručnog FK Sarajevo Meho Kodro nakon revanš susreta protiv Travnika na Piroti u okviru revanš susreta šesnaestine finala Kupa BiH.

Trijumfom u oba meča Sarajevo se plasiralo u četvrtinu finala Kupa BiH čiji trofej brani upravo klub sa Koševa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.