Kodro: Želim dokazati da mogu biti u početnom sastavu
Foto: nfsbih.ba

Bh. napadač pred Belgiju

Kodro: Želim dokazati da mogu biti u početnom sastavu

E. Čaušević

Bh. reprezentacija okupila se jučer u Sarajevu gdje će se spremati za meč s Belgijom koji se u subotu igra na Grbavici.

Naši reprezentativci danas su imali izlet na Trebević gdje su šetali u prirodi, te su posjetili zabavni park Sunnyland. Bilo je jasno da među našim igračima vlada odlična atmosfera, te da s nestrpljenjem očekuju presudni meč protiv Belgije.

Prisutnim medijima obratio se napadač bh. reprezentacije Kenan Kodro koji je poručio da se želi dokazati i biti u početnom sastavu za naredne mečeve naše selekcije. 

"Svaki igrač očekuje da će igrati, zbog toga radimo i treniramo. Moje je da radom dokažem da mogu biti među 11. Svi znamo da nas očekuje teška utakmica. Belgija je jaka ekipa, ali mi se moramo fokusirati na nas. Svi smo motivisani i želimo da pobijedimo u ovom susretu", rekao je Kodro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi