Kodro: Zrinjski ima sjajnu ekipu koja igra fenomenalno

Pred derbi kola protiv Zrinjskog

Kodro: Zrinjski ima sjajnu ekipu koja igra fenomenalno

U okviru 11. kola BH Telecom Premijer lige Sarajevo će u derbiju kola gostovati kod Zrinjskog na stadionu Pod Bijelim brijegom. Upravo tamo je svoj debi u dresu Veleža sredinom osamdesetih godina imao sadašnji trener FK Sarajevo, Meho Kodro.

"Tokom pauze mi smo se spremali da odemo u Mostar i odigramo kvalitetnu utakmice te da pobijedimo. Naš protivnik ima sjajnu ekipu koja igra fenomenalno, te nisu primili još nijedan gol na svom stadionu, ali ja vjerujem u svoje igrače i želimo pobjedu. Nemamo nekog velikog imperativa", rekao je Kodro, te nastavio:

"Mi trebamo da pronađemo svoju igru i da znamo šta želimo u ovome meču. Rezultat je važan, ali bitno je i ono što sam prethodno kazao. Što se tiče igračkog kadra, izuzev Radovca koji se vratio sa utakmice sa reprezentacijom i ima problema sa fibulom svi ostali fudbaleri su spremni za ovu utakmicu. Početni sastav još uvijek neću otkrivati, ali bit će promjena u odnosu na utakmicu protiv Slavije. Imamo širok kadar i svi su spremni da odgovore zahtjevima".

Šef stručnog štaba Sarajeva kaže kako je će mu povratak u Mostar biti jako poseban.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja sam bio deset godina u Mostaru i vraćanje na taj stadion će mi biti jako posebno", rekao je bivši kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Meč između Zrinjskog i Sarajeva na programu je u subotu (18.  oktobra) sa početkom u 16 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.