Kojašević: Sigurno idemo dalje

U bordo taboru uvjereni u prolazak u četvrtfinale

Kojašević: Sigurno idemo dalje

Nogometaši Sarajeva su imali sreće u ždrijebu, jer su za protivnika u osmini finala Kupa naše zemlje dobili prvoligaša iz RS-a Slobodu iz Novog Grada. Ponajbolji igrač tima sa Koševa Damir Kojašević je siguran u prolazak svog tima.

"Ne poznajemo protivnika, ali s obzirom da se radi o članu nižeg ranga, sigurno je da smo mi favoriti i očekujem siguran prolazak u narednu rundu takmičenja", kaže Damir Kojašević za SportSport.ba.

Momak koji je pred početak sezone na Koševo stigao iz Crne Gore je siguran da će Sarajevo pitanje prolaska riješiti već u prvoj utakmici, te da će revanš u Novom Gradu biti prilika da od prve minute zaigraju igrači koji nisu baš u prvom planu.

"Mi smo sigurno favoriti i ja sam uvjeren kako ćemo sve riješiti u prvoj utakmici na našem stadionu, a da će u revanš utakmici priliku dobiti naši rezervni igrači", siguran je u prolazak u četvrtfinale Damir Kojašević.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.