Junak Čelika protiv Borca

Kojić: Nije bitan moj gol, bitna je pobjeda kluba

D. Kurbegović

Junak utakmice između Čelika i Borca odigranoj u Zenici bio je 27-godišnji stoper Jovo Kojić.

Ovaj sjajni defanzivac u 90 minuti sjajnim golom iz prekida, nesvakidašnjim u Premijer ligi donijeo je svojoj ekipi velika tri boda i povratak u gornji dio tabele.

Kojić je prošle sezone bio drugi strijelac ekipe sa šest golova, a evo u ovoj sezoni tek se u 10 kolu prvi puta upisao u listu strijelaca, ali ovaj put njegov je pogodak klubu donijeo tri boda.

Nakon utakmice svoje impresije nakon pobjede i postignutog gola, ovaj stoper je podijelio u razgovoru za SportSport.ba

"Očekivali smo tešku utakmicu, protiv mlade ekipe koja igra dosta brzo. Drago mi je što smo konačno srušili tu tradiciju, imali smo dosta sreće. Drago mi je zbog gola, ali nije bitno što sam ja zabio nego tri boda koja smo osvojili i koja će nam mnogo značiti", sretan je Kojić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naredno kolo slijedi teško gostovanje kod bivšeg kluba u Bijeljini.

"Idemo u Bijeljinu da se nadigravamo i postignemo dobar rezultat, moj bivši klub igra odlično u ovoj sezoni. Igraju odlično ove sezone, znaju u svakom trenutku šta žele, ali mi idemo dole da ostvarimo pozitivan rezultat, koji bi sigurno bio sve osim poraza", kazao je za SportSport.ba Kojić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.