Kojić u napadu Rudara, pojačava se i novi prvoligaš

Rudar se pojačao

Kojić u napadu Rudara, pojačava se i novi prvoligaš

M. Šljivak

Nekadašnji napadač Kozare iz Gradiške i Zvijezde iz Gradačca Dejan Kojić u sljedećoj sezoni branit će boje Rudar Prijedora. 

Ovaj klub želi po svaku cijenu povratak u Premijer ligu, pa ne štedi novac da u svoje redove dovede što kvalitetnija pojačanja u svim linijama. 

Kojić bi u napadu Rudar Prijedora trebalo da igra u tandemu sa kapitenom Vedranom Kantarom.

Novi član Prve lige RS Krupa Slobodan Milanović zaigrat će u narednom prvenstvu u dresu Krupe. 

On je u Krupu na Vrbasu stigao iz Rudar Prijedora i od njega se očekuje da bude kvalitetno rješenje za ovaj tim u ofanzivnim zadatcima. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Pored Milanovića u Krupu bi iz Rudar Prijedora mogao se dođe i desni bočni Mirko Tica.

"Dovest ćemo još nekoliko kvalitetnih igrača na određene pozicije gdje smo deficitarni. Želimo da debitantsku sezonu odigramo što kvalitetnije", kazao je trener Slobodan Starčević.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.