Kokot: Dolazi nam prvak, veći motiv nam nije potreban

Slavija domaćin u Foči

Kokot: Dolazi nam prvak, veći motiv nam nije potreban

Novu sezonu kao domaćini, fudbaleri Slavije otvorit će u Foči protiv aktuelnog prvaka Zrinjskog. Klub iz Lukavice dosta promjenio igrački kadar, a stigli su neki novi igrači koji se smatraju pojačanjima u ovom trenutku. 

Najveća opasnost po protivnike je Zoran Kokot koji igra u dobroj formi i upravo će on biti najopasniji za Zrinjski.

„Vjerujem da ćemo se u Foči osjećati kao kod kuće. Sigurno je da podrška neće izostati, kako naših navijača, tako i ljubitelja fudbala u Foči. Uz sve, dolazi nam prvak i ne treba nam veći motiv od ovog koji imamo. Sve ćemo učiniti da odigramo što bolju utakmicu i da pobjedimo,“ optimist je Zoran Kokot.

Trener Radović neće imati problema oko sastava tima jer na raspolaganju će imati sve igrače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti