Kokot: I mi i Željezničar moramo biti zadovoljni remijem

Najbolji igrač Slavije

Kokot: I mi i Željezničar moramo biti zadovoljni remijem

A. Beganović

U jednom od derbija 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, igranom u Foči bez prisustva gledalaca, Slavija i Željezničar su podijelili bodove.

Slavija i Željezničar upisali su i treći uzastopni neriješeni rezultat u međusobnim susretima. Slavija je golom Kokota povela, ali je Željezničar brzo izjednačio. 

"Treba biti realan i reći da je pored nas i Željezničar imao dobre šanse i da smo i mi imali sreće. Da mi je neko prije utakmice ponudio osvajanje boda, objeručke bih prihvatio. Smatram da oba tima moraju da budu zadovoljna konačnim rezultatom", rekao je Zoran Kokot, najbolji igrač Slavije.

U narednom kolu Slavija ide u goste Vitezu, koji kao ni ekipa iz Lukavice u ovoj sezoni nije osjetio slast pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.