Zoran Kokot nakon utakmice sa Sarajevom

Kokot: Imali su više želje i zasluženo slavili

Fudbalski klub Slavija poražen je jučer na stadionu Asim Ferhatović Hase od Sarajeva rezultatom 3:0 u okviru desetog kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Nakon utakmice Zoran Kokot je istakao kako je Sarajevo više željelo pobjedu, te da su Bordo momci vješto kaznili greške njegovog tima. 

"Sarajevo je jedna velika i kvalitetna ekipa. Pokazali su u ovom trenutku više želje, mada smo i mi imali neke svoje prilike. Nismo to iskoristili, Sarajevo je to vješto kaznilo. Okrećemo se sljedećem duelu sa Travnikom i ja čestitam ovim putem ekipi Sarajeva na zasluženoj pobjedi," kaže Kokot i dodaje: 

"Prošla prvenstvena pauza nas je presjekla u lošem trenutku. Mi smo zadovoljni, imamo 13 bodova, a imali smo brojne hendikepe. Čini mi se da je 12 igrača završilo na infuziji, tako da taj zdravstveni bilten nije bio povoljan, ali nadam se da će to nakon pauze biti dosta bolje," riječi su Kokota. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.