Kolar: Svi koji su nas otpisali grdno se varaju

Trener Olimpica u svom stilu

Kolar: Svi koji su nas otpisali grdno se varaju

S. Mlaćo

Da je neko nogometašima Olimpica uoči gostovanje Metallegheu ponudio jedan bod, sigurno bi ga objeručke prihvatili, ali nakon današnjeg duela ova dva tima na Piroti tim sa Otoke ima za čim žaliti.

Iako su Jajčani prvi poveli, Olimpic je brzo poravnao preko iskusnog Bojana Regoje, da bi kasnije Alem Plakalo u dva navrata opasno zaprijetio domaćem golmanu Fejziću koji se proslavio te svom timu donio vrijedan bod.

"Ja bi se zahvalio našim igračima na borbenosti i stvarima koje smo dogovorili u svlačionicu,  a koje su oni u  potpunosti ispoštovali.  Malo više koncentracije nedostajalo je kod tih šansi koje su nas trebale dovesti do tri boda,  a koje smo ja mislim u ovoj utakmicu i zaslužili", kazao je Kolar.

Olimpicu sigurno slijedi borba za opstanak do samog kraja,  ali Kolar vjeruje u svoje izabranike.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da će ova ekipa iz kola u kolo igrati bolje i svi koji su otpisali Olimpic grdno se varaju. Poslije ove pauze igrat ćemo još ljepši fudbal kao što smo i danas pokazali da sa svima možemo igrati ravnopravno. Gubili smo neke utakmice gdje nismo trebali gubiti, ali sport je takav, negdje će nam se vratiti. I danas dvije stopostotne šanse, ali ja sam zadovoljan i bodom",  dodao je Kolar nakon susreta na Piroti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi