Kolašinac ismijao Gianotasa na Facebooku
Foto: EPA

Odigrao fantastičnu utakmicu

Kolašinac ismijao Gianotasa na Facebooku

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac odigrao je u Pireju odigrao jednu od svojih najboljih utakmica za bh. nacionalni tim.

Osim što je pretežno dobijao sve duele sa svojim protivnicima, Kolašinac je jedan od samo četiri fudbalera iz prve postave našeg tima koji nisu dobili žuti karton na ovoj utakmici. Uzimajući u obzir njegov borbeni temperament i nevjerovatan kriterij suca Erikssona, koji je bio vrlo raspoložen za kažnjavanje naših fudbalera u svakoj mogućoj prilici, taj podatak je zapanjujući. 

Iako je i on nakon utakmice bio razočaran zbog prokockane pobjede, Kolašinac je na Facebooku podijelio fotografiju sa zanimljivim opisom.

Na slici se vidi kako naš fudbaler 'otresa' grčkog reprezentativca Giannisa Gianotasa i šalje ga van granica igrališta, a u opisu piše: "Ima za izaći".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Ne treba ni spominjati da je ova fotografija bila pravi 'mamac' za lajkove i da je naš fudbaler dobio nekoliko stotina komentara podrške.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti