Kolašinac napustio bolnicu u Augsburgu

Nakon operativnog zahvata

Kolašinac napustio bolnicu u Augsburgu

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i fudbaler Schalkea, Sead Kolašinac, napustio je bolnicu u Augsburgu nakon što je u utorak podvrgnut operaciji prednjih križnih ligamenata koljena.

Već na samom startu Bundeslige naš reprezentativac se teško povrijedio, a u utorak je u Augsburgu podvrgnut operativnom zahvatu.

Operacija je prošla u najboljem redu, a Kolašinac, kojem slijedi šestomjesečna pauza, danas je napustio bolnicu u Augsburgu.

"Dani u klinici su iza mene! Sad sam na putu kući, kako bih tačno na početak tekme mog kluba u 18:30 sati stigao i moje suigrače, braću podržao pred ekranom", putem društvenih mreža istakao je Kolašinac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti