Koldžo na press konferenciji odgovara na temu 'Grbavica'

Najavljena konferencija za medije

Koldžo na press konferenciji odgovara na temu 'Grbavica'

Bh. sportska javnost u posljednje vrijeme s mnogo pažnje i zanimanja prati dešavanja vezana za renoviranje stadiona Grbavica.

Radovi su naišli na prepreke kada je Općina Novo Sarajevo odbila zahtjev FK Željezničar za urbanističku saglasnost za rekonstrukciju stadiona, a tim povodom je načelnik Općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo najavio press konferenciju na tu temu, koja će biti održana u srijedu.

"Informisanje javnosti o aktuelnoj temi izdavanja urbanističke saglasnosti za rekonstrukciju stadiona Grbavica je tema press konferencije

Sa ciljem objektivnog i transparentnog informisanja javnosti, a u povodu saopćenja izdatog od strane FK “Željezničar” vezanog za njihov zahtjev za urbanističku saglasnost za rekostrukciju stadiona Grbavica, općinski načelnik Nedžad Koldžo  obratit će se u srijedu 4. maja na konferenciji za novinare u zgradi Općine Novo Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tačan termin održavanja press konferencije bit će objavljen naknadno", navodi se na zvaničnoj stranici Općine Novo Sarajevo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi